Agenda

Peddelpraat Pinksterkamp 2024

Van Vrijdag 17 Mei 2024 -  02:00pm
Tot Maandag 20 Mei 2024 - 05:00pm

Ook in 2024 mogen we weer gebruik maken van het terrein van de Scouting, Jan Campert Groep, in Tienhoven. We gaan varen op en rond de Maarsseveenseplassen, Loosdrechtse plassen en de Vecht. Ideaal toer kanowater geschikt voor iedereen. Kleine slootjes, lage brugjes, grote plassen en de drukbevaren Vecht.Kortom voor iedereen wat leuks. Heb je een kanokarretje, neem dat dan mee. Ook de blauwe C10 zal weer van de partij zijn. Zolang de stuurman aangeeft dat er plaats is mag je instappen en meevaren. Dit jaar krijgen we een ponton om in en uit te stappen. Hierdoor kunnen we eenvoudiger, sneller en veiliger in- en uitstappen.
Even wat aandachtspunten. Het terrein is helaas niet toegankelijk voor caravans en of campers. Wil je toch komen met je camper, caravan of vouwwagen neem even contact op dan kijken we wat we in overleg kunnen regelen. Ook de parkeerruimte is erg beperkt, houd daar rekening mee. Sanitair is eenvoudig en we moeten een weg oversteken om bij het water te komen.
Dan nu de pluspunten. We mogen bij elkaar op één veld staan, Er is een vuurkuil waar we kampvuur mogen stoken, we hebben de beschikking over een ruim binnenverblijf voor als het slecht weer is en we hebben mooi vaarwater.
Op zondagavond zullen we weer pizza’s bakken voor de liefhebbers, we gaan er van uit dat de weergoden ons goed gezind zijn, anders bakken we binnen pizza’s.
De kosten? Je betaalt een vast tarief voor het hele pinksterkamp. Per persoon vanaf 16 jaar kost het kamp 45 euro, voor personen tot 16 jaar is het tarief 25 euro, tot en met 6 jaar zijn kinderen gratis. Hiervoor mag je 3 nachten kamperen, deelnemen aan de tochten, lekker genieten van het kampvuur, de binnenruimten gebruiken en natuurlijk deelnemen aan de ondertussen beroemde pizza avond op zondag.
Eten op zaterdag? Wij verzorgen voor wie wil verse asperges. Lekker ouderwets met een eitje, botersaus, ham en aardappelen. De kosten hiervan zijn ca. 8 euro. Dit is afhankelijk van de dagprijs van de asperges. Voor dat geld krijg je super verse asperges en kun je nagenoeg onbeperkt asperges eten.
Opruimen? Natuurlijk moeten we het terrein en de accommodatie achterlaten zoals we die hebben aangetroffen. Als iedereen op maandag even meehelpt is dat zo geregeld.

 • Waar:                    Nieuweweg 19a, Tienhoven.
 • Wanneer:              Vrijdag 17 mei2024 na 14.00 uur bent u welkom en maandag 20 mei 2024 voor 16.00 uur moet u het terrein weer verlaten.
 • Voor wie:               Iedereen die van kanovaren houdt en mee wil op gezellige korte tochtjes met zo nu en dan wat avontuur.
 • Als je lange tochten leuk vindt maken we een groepje voor een langere tocht. 
 • Vrijdag:                  Aankomen en gezellig samenzijn. 
 • Zaterdag:               Kanodagtocht van ca 18 km start om 10.00uur, bent u te laat dan kunt u in de middag alsnog aansluiten. 
 • Zondag:                 Kanodagtocht van ca. 20 km.
 • Maandagmorgen:  10.00 uur mini tocht van ca 10 km.
 • Opgeven:    Via  email
 •                    
  Met vriendelijke kano groet,
  Uw Pinksterkamp organisatie:
  Grean Engelkes
  Carool Borneman