Agenda

Open Kanovaren op de Dommel

Zondag 09 Juni 2024, 10:00am - 04:00pm

Meer een activiteit dan een tocht. Wat we precies gaan doen hangt af van de groep. Heb je persoonlijke wensen dan mag je die bij het aanmelden doorgeven. Uitgangspunt is: veel plezier maken en beter leren varen in een open kano. 

Je hebt altijd al eens willen leren hoe in je open kano wat meer tempo kunt varen? Je wilt wel eens solo proberen te varen in een open kano. Je wilt eens proberen hoe het is om een keertje te varen in een één of twéé persoons wildwater open kano? Wat is het verschil tussen de peddels, welke past het beste bij mij?Kan ik ook achteruit varen? Waardoor vlieg ik uit de bocht op een stromende beek? Hoe steek ik de stroom over en houd ik de controle?Op al deze vragen hoop ik op deze dag een antwoord te kunnen geven of je in contact te brengen met mensen die je verder kunnenhelpen.
We gaan je helpen om al varend beter te worden. Dus kom met je eigen open kano naar de Dommel voor een gezellige dag varen en veelleren zodat je makkelijker gaat varen.
We hebben deze dag de mogelijkheid om te varen op de slalombaan Eddy Rode in Sint-Oedenrode, op deze baan is het dragen van een zwemvest en helm verplicht, neem deze mee. 

Datum:    zondag 9 juni 2024
Tijd: 10.00 uur
Locatie: Sint-Oedenrode, Dommelpark 1,camperplaats de Neul
Einde: Rond 16.00 komen we weer van het water.
Voor wie:  Iedereen die beter wil leren varen in een Open Kano,Canadese Kano.
Opgeven: Is verplicht bij Grean en Carool
Email: klik hier

Heb je nog vragen neem dan even contact op.

Carool Borneman