Agenda

Peddelpraat Paaskamp 2024 Luxemburg

Vrijdag 29 Maart 2024, 12:00pm
Tot Maandag 01 April 2024

Ook in 2024 gaat het PeddelPraat Paaskamp naar Luxemburg. We sluiten aan, zoals we al jaren tot grote tevredenheid doen, bij de door Canoe Kayak Luxembourg georganiseerde “ICF Easter Ralley”. Zij hebben de noodzakelijke vergunningen om in Luxemburg te mogen varen en beschikken over contacten zodat er zelfs bij extreem lage waterstand gevaren kan worden.

Het programma is wisselend, dit komt door waterstanden en het weer. Voor de WW-specialisten, of zij die dat willen worden zullen we ook een uurtje gaan oefenen op de wildwaterbaan in Diekirch, voor beelden https://youtu.be/XJo41BB8Eic

Kamperen doen we bij www.campingkautenbach.lu. Je zorgt voor je eigen tent of caravan en als je dat niet wilt kun je een caravan of huisje huren van de camping. Geef aan dat je bij PeddelPraat hoort, dan krijg je een plekje bij onze groep.

Hoe het weer gaat worden? Dat kunnen wij niet voorspellen, maar zorg dat je op alles bent voorbereid. Reken op zon en sneeuw. Wij doen ons best om onder alle weersomstandigheden passende activiteiten op en om het water te organiseren.

Op zaterdag plannen we een gezamenlijke barbecue.  Wij zorgen voor vuur, houtskool, rooster en een dak boven ons hoofd voor als het weer tegenzit. Voor het eten moet je zelf zorgen. Wie weet bakken wij wel iets lekkers voor bij de koffie.

Dit paasweekend is ook ideaal om eens te proeven aan het varen op stromend water. Deelnemers met een open kano worden in het bijzonder uitgenodigd. Er zijn mensen aanwezig met veel ervaring in open kano’s en zij willen je graag op weg helpen.

Dus, leg dit weekend van 29 maart t/m 1 april vast en kom gezellig naar het paaskamp.

Datum: Van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april 2024
Voor wie: Iedereen die kan kanovaren. Dus jong, oud, man of vrouw, solo of duo, kayak of open kano, iedereen is van harte welkom.
Uitrusting: Wendbare kajak of open kano die geschikt is voor stromend water, met voldoende drijfvermogen/luchtzakken. Een passend zwemvest en een lekker zittende helm. Een neopreen pak of een modern droogpak.
  Denk aan extra droge kleren voor onderweg in waterdichte tas, zeker als er kinderen meevaren.
Opgave: Vóór vrijdag 22 maart,via email
Email: Klik hier

 Nog vragen?  Onderaan staan de mailadressen van Kees Grim en Carool Borneman, zij kunnen op bijna al je vragen over het paaskamp een passend antwoord geven.

Namens de organisatoren tot ziens op het paaskamp

.Kees Grim       
Carool Borneman     

Grean Engelkes