Vaarkalender

Herfstweekend in de Bommelerwaard.

Let op: de datum is veranderd!

nieuwe datum: vrijdag 17 t/m zondag 19 september


Dit jaar organiseren we met Peddelpraat, voor de derde keer,een herfstweekend in de Bommelerwaard.
Nederhemert-Zuid is een schiereiland waarop de tijd niet zoveel invloed lijkt te hebben. Ervaar de stilte en de ruimte van het rivierenlandschap.

Vanaf vrijdagmiddag 17 september t/m zondag 19 september zijn we te gast op kasteel camping Nederhemert-Zuid. Een prachtig natuurcampingterrein aan de afgedamde Maas.
Vanaf vrijdagmiddag ben je welkom op het terrein en kun je een plaatsje zoeken voor de tent.
Zaterdagmorgen varen we over de afgedamde Maas op de grens van Noord-Brabant en Gelderland  in de richting van Slot Loevestein.
Zondag varen we met de groep de ander kant op over ook een stukje afgedamde Maas om aan het einde hiervan de Maas over te steken naar het historische vestingstadje Heusden.
Dit programma is natuurlijk onder voorbehoud en kan worden aangepast aan de samenstelling en wensen van de groep of de weersomstandigheden. Het kamp is geschikt voor alle peddelpraters die gezellig samen een stukje willen varen en kamperen. De tochten zijn zo ingedeeld dat iedereen mee kan. Alle typen boten kunnen mee. Houd er rekening mee dat we op open water varen en dat iedereen verplicht een zwemvest moet dragen.
Ook is onze blauwe Ontario C10 weer aanwezig om gezellig met een groep te varen.

Op het terrein is voldoende eenvoudig sanitair aanwezig.
Mocht het in de avonduren wat te koud worden of het weer zit niet mee zodat buiten eten niet prettig is, wij zorgen voor een gezamenlijk verwarmd onderkomen.

Datum: Vrijdag 17 t/m zondag 19 september
Locatie: Kasteelcamping Nederhemert- Zuid
Opgeven is verplicht:

tot donderdagavond 16 september bij: Carool Borneman. 06-30091960

Of mail: (mail heeft de voorkeur).

Uitrusting: zwemvest verplicht.
  Routebeschrijving ontvangt u als u zich opgeeft.