De website voor kanovaarders

Finistere! 2018

Finistere! 2018

De dynamiek en sensatie van varen in de tidalrace van Raz de Sein.

Voel de energie en kracht van de golven op het strand van Baie des Trespasses.

Snel beslissen! Snel handelen! Tijdens het rockhoppen knalt de adrenaline door je lijf, zoals de zee tegen de rotsen slaat.

Ervaar de imposante en rustgevende deining van de Atlantische Oceaan.

Wij, Arnold Kuiter en Walter Noort, nemen je mee naar ons vaargebied rondom la Pointe du Raz. Dit is de meest westelijk gelegen kaap van Bretagne in het departement Finistere. Door onze jarenlange ervaring met groepen in dit gebied kennen wij de mooiste plekjes. Spelenderwijs en in kleine groepjes ervaar je het varen bij rotskusten en verleg je je grens.

Deze kanoweken organiseren wij van 17 t/m 22 juni 2018 en van 9 september t/m 14 september 2018. De kosten bedragen 250 euro per persoon.

Nieuwsgierig geworden? Stuur voor meer informatie en een inschrijfformulier een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Walter op 0648402697.


 

4K Kamper Kano Kampeer Klassieker 2018

De zesde Kamper Kano Kampeer Klassieker 2018 staat weer in de startblokken. Op zondag 28 januari trappen we af in Nieuwegein tijdens de winterbijeenkomst van Peddelpraat. Daar zijn ook de andere kano organisaties vertegenwoordigd en zien oude bekenden elkaar weer. De 4K zal de vierdaagse trektocht daar weer gaan promoten. Vanaf die datum kan ook worden ingeschreven via de mail.

De 4K 2018 wordt weer gevaren in het weekeinde met Hemelvaartsdag en wel op 10 t/m 13 mei. Natuurlijk zijn de deelnemers op woensdagavond al weer welkom.  We rekenen ook op goede deelnemers aantallen vanuit de vereniging zelf. Schrijf op tijd in want VOL=VOL