De website voor kanovaarders

Biesbosch KanoExperience 25, 26 en 27 september

Een weekend lang wordt de Biesbosch in al zijn aspecten verkend. Dit door de drie kanoverenigingen rond de Biesbosch georganiseerde landelijke evenement is van alle markten thuis:
De boswachter houdt op vrijdagavond een presentatie over de ontwikkelingen in de Biesbosch in het verleden, heden en de toekomst. Met veel foto's en aandacht voor de natuur en de ontwikkeling daarvan.

Op zaterdag worden tochten van 20 en 30 kilometer gevaren door de Biesbosch onder leiding van ervaren Biesboschvaarders
Zaterdagavond kun je genieten van een tocht in de avondschemering door de Biesbosch.
Op zondag heb je ook nog de mogelijkheid om onder leiding van een stadsgids per kano de historische binnenstad van Dordrecht te verkennen. Zo zie je de stad zoals je die nog nooit hebt gezien.
Tevens heb je op zondag de mogelijkheid om onder begeleiding te varen in een gebied in de Biesbosch dat normaal alleen toegankelijk is voor vergunninghouders.
De Biesbosch Kano Experience is een landelijk weekend waar kanovaarders uit het hele land naar ons vaargebied komen. Door deel te nemen leer je niet alleen de Biesbosch beter kennen, maar kom je ook in aanraking met kanoërs uit alle delen van het land. Alle tochten starten vanaf StayOkay aan het Moldiep alwaar deelnemers overnachten.


Voor dit weekend dien je jezelf op te geven via de speciale website: www.biesboschkanoexperience.nl

weekend 25 t/m 27 september
vertrek: iedere dag anders
organisatie: Dajaks, Biesboschbevers en KV Breda
kosten: €12,-- p.p.